Despre companie

Compania Svitol-Art

-compania se ocupa cu vinzari angro si cu amanuntu a produselor pentru alungirea unghiilor, manichiura, pedichiura,machiaj permanent, extensia genelor, produse cosmetice pentru par, depilare si cosmetologie, precum si echipamente pentru saloanele de frumusete pentru cabinetele de padichiura si manichiura “la cheie”

-noi colaboram cu branduri internationale cum ar fi: NBM by AKZENT direct, GEHWOL, Laufwunder, Lukas, PLANET NAILS, Becker Manicure, KC Professional, My Style, BNX, PIETRANERA, ARTECNO, GA.MA,  s.a.

-crearea si dezvoltarea brandului "SvitolArtProfessional", indreptat spre asigurarea maiestrilor cu utilaj si produse pentru manichiura si pedichiura de o inalta calitate la un prêt optim.

-este un raport de success intre o gama larga de produse cu preturi accesibele

-O promovare in Moldova si Ucraina, produsele de un producator lider mondial in afacerile din domeniul manichiurei si SPA-servicii, care la momentul de fata indiscutabil este AKZENTdirectGERMANY, marca NBM, distribuitor exclusiv pe teritoriul Ucrainei si Republicii Moldova este compania Svitol-Art.

-Este un centru de instruire in domeniul modelarii unghiilor, nail design,pedichiura medicala cu aparatul,machiaj permanent si extensia genilor.

-O echipa unita de profesionisti, a le caror activitati au ca scop imbunatatirea continua a calitatii serviciilor si cautarea noilor modalitati de dezvoltare a companiei.

Astazi cooperam cu saloanele de frumusete, centre de instruire cu specialistii din domeniu si numarul acestora este in continua crestere care este garantul viabilitatii economice a operatiunilor noastre ce demonstreaza fiabilitatea parteniriatului din partea companiei noastre.

Noi tot timpul percepem clientii nostri in caletate de partineri egali, ale caror necisitati sa fie intotdeauna intelese si satisfacute in compania Svitol-Art.

Noi respectam competitorii nostril, deoarece acestea contribuie la starea noastră de a fi mereu în tonul potrivit.

Noi sustinem activ nivelul nostrum inalt de professionalism, cu fapte reale in domeniul afacerilor unghiilor si SPA-servicii.

Profisionisti, produse de o inalta calitate, excelenta in calitatea serviciilor toate oferite de compania Svitol-Art.